Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έβρος: Έκρυβαν στα εσώρουχά τους πάνω από 10.000 ευρώ

Τρεις Βούλγαροι έφερναν παράνομα στην Ελλάδα μεγάλο χρηματικό ποσό 

Έφερναν παράνομα ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό από την πατρίδα τους στην Ελλάδα, άγνωστο για ποιον σκοπό. Για λόγους που δε θέλησαν να εξηγήσουν, όμως, οι τρεις Βούλγαροι προτίμησαν να κρατήσουν μυστική την εισαγωγή των χρημάτων, κρύβοντάς τα στα… απόκρυφα σημεία τους!

Οι τελωνειακοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο στο τελωνείο Καστανεών του Έβρου, είδαν τη νευρικότητα που τους διακατείχε και υποψιάστηκαν πως έκρυβαν κάτι παράνομο. Έτσι, η έρευνα έγινε ακόμη πιο εξονυχιστική, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν κρυμμένες στα εσώρουχά τους τα συνολικά 140.000 ευρώ που μετέφεραν σε δεσμίδες των 500.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, κατασχέθηκε άμεσα το 25% του συνολικού ποσού, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα δεσμεύτηκαν ώσπου να αποδειχτεί η προέλευσή τους και αν αποτελούν προϊόν παρανομίας.

Σε αυτή την περίπτωση, θα κατασχεθούν υπέρ του δημοσίου και αυτά! Κι αυτό γιατί οι Βούλγαροι παραβίασαν το νόμο, σύμφωνα με τον οποίο όποιος περνάει από τελωνείο έχοντας πάνω του ποσό μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ πρέπει να το δηλώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...