Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στα 12 ευρώ «προσγείωσε» η Ryanair το εισιτήριο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ακολουθώντας την πάγια τακτική του αιφνιδιασμού η Ryanair προχωρεί σε ακόμη μεγαλύτερη μείωση των τιμών των εισιτηρίων της, για πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.


Πρόσφατα, μαζί με την ανακοίνωση για δημιουργία βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την δραστηριοποίηση της στα δρομολόγια εσωτερικού, η εταιρεία πρόσφερε εισιτήρια από 12 ευρώ. 


Την Τρίτη ο ιρλανδικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στην διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη εισιτήρια από 9,99 ευρώ, εφόσον η κράτηση γίνει έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.

 Η επιθετική αυτή κίνηση της εταιρίας χαμηλού κόστους έχει ως στόχο την έντονη παρουσία της στην αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά αερομεταφορών, αλλά και στην εκμετάλλευση του συγκριτικού της πλεονεκτήματος, να προσφέρει στους καταναλωτές εισιτήρια πολύ φθηνότερα από τους ανταγωνιστές της.

Σημειώνεται, ότι στην Αθήνα από 1ης Απριλίου θα σταθμεύουν μόνιμα δυο αεροσκάφη, τα οποία θα εξυπηρετούν 6 νέους προορισμούς προς: Χανιά, Λονδίνο (Στάνστεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πάφος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη, με πάνω από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως. Αντίστοιχα, στην Θεσσαλονίκη θα σταθμεύει ένα αεροπλάνο που θα εξυπηρετεί συνολικά 16 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...