Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σέρρες: Γυναίκα έκλεψε τσάντα και παλτό σε νοσοκομείο!

Το πανωφόρι και η τσάντα επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια, ενώ στην κατοχή της δράστιδας κατασχέθηκαν και 60 ευρώ, μέρος από των οποίων είχε πάρει μέσα από την τσάντα του θύματος

Σαν… κυρία φόρεσε ένα παλτό, πήρε και μια τσάντα και ξεκίνησε να φύγει από το Γενικό νοσοκομείο των Σερρών μία 60χρονη γυναίκα.

Όμως, τίποτε από αυτά δεν ήταν… δικό της και οι φωνές της πραγματικής ιδιοκτήτριας «σήκωσαν» στο πόδι ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό!

Η 45χρονη κάτοχος του παλτού και της τσάντας επέστρεψε στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται συγγενικό της πρόσωπο μετά από ολιγόλεπτη απουσία και είδε την άγνωστη σε εκείνη γυναίκα να φεύγει φορώντας τα πράγματά της! Αμέσως κινητοποίησε το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου, που ακινητοποίησε την «μακρυχέρα» και την παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Το πανωφόρι και η τσάντα επιστράφηκαν στην 45χρονη, ενώ στην κατοχή της δράστιδας κατασχέθηκαν και 60 ευρώ, μέρος από των οποίων είχε πάρει μέσα από την τσάντα του θύματος. Η 60χρονη ανακρίθηκε για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές στο νοσοκομείο ή άλλους δημόσιους χώρους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...