Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινούν οι συνεντεύξεις της Ryanair στη Θεσσαλονίκη - Ποια είναι τα κριτήρια


Σε προσλήψεις προσωπικού θα προχωρήσει η ιρλανδική Ryanair, η οποία έχει ανακοινώσει τη δημιουργία βάσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.



Οι πρώτες συνεντεύξεις για το προσωπικό καμπίνας (φροντιστές και αεροσυνοδοί) ξεκινούν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.


Οσοι και όσες επιθυμούν να περάσουν από τις συνεντεύξεις θα πρέπει να σπεύσουν να κάνουν αίτηση στην ιστοσελίδα crewlinik.ie. Μέσα σε έξι εβδομάδες η Crew Link θα αναλάβει την εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων της Ryanair στην κομητεία Γουίκλοου.

Τα κριτήρια για την επιλογή στελέχωσης του προσωπικού στη Ryanair είναι αυστηρά και τα στάνταρντ είναι υψηλά, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην συνέντευξη φορώντας επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.

Επίσης, οι υποψήφιοι που φέρουν τατουάζ, σε εμφανή σημεία του σώματος τους, ή φορούν τζιν, δεν θα γίνονται δεκτοί.

Οι υποψήφιοι φροντιστές και οι υποψήφιες αεροσυνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν ακόμη πως μεταξύ των κριτηρίων επιλογής είναι το ύψος από 1,57 και πάνω, η καλή όραση -όχι γυαλιά, μόνο φακοί επαφής-, η δυνατότητα κολύμβησης τουλάχιστον 20 μέτρων χωρίς βοήθεια και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...