Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Άνδρας απείλησε να πέσει στο κενό στη Δράμα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 30χρονου από τη Δράμα ο οποίος το απόγευμα ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και απειλούσε να πέσει στο κενό.


Ο 30χρονος άντρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στο μπαλκόνι του διαμερίσματός όπου κατοικεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άντρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ενεπλάκη σε έντονο καυγά που κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου.


Ο νεαρός άντρας στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του και αρνούνταν να παραδοθεί. Περιπολικά της αστυνομίας και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και άνδρες των δύο σωμάτων προσπαθούσαν για ώρες να τον μεταπείσουν. Η πυροσβεστική υπηρεσία χρησιμοποίησε και ειδικά στρώματα σε περίπτωση πτώσης του νεαρού. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η μόνη λύση ήταν η επέμβαση στο σπίτι του 30χρονου.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν μέσα από το διπλανό διαμέρισμα – που ανήκει στους γονείς του – στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και συνέλαβαν τον 30χρονο ο οποίος λόγω των αναθυμιάσεων από τη φωτιά ήταν ημιλιπόθυμος.

Με τη συνοδεία περιπολικού ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...