Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Οι νόμοι της μαφίας - Τοκογλύφος έβαλε ''φουσκωτό'' και σακάτεψε στο ξύλο έμπορο!

Ο έμπορος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, δεν μπορούσε να πάρει τραπεζικό δάνειο και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον τοκογλύφο...


Επ' αυτοφώρω συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εκβίαση και τοκογλυφία σε βάρος συνομήλικού του εμπόρου. Συγκεκριμένα, ο έμπορος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 δανείστηκε με τοκογλυφικούς όρους από τον δράστη το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, παραχωρώντας ως εγγύηση ένα φουσκωτό σκάφος.


Το διάστημα Δεκεμβρίου 2013-Φεβρουαρίου 2014, ο έμπορος αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο και δεχόταν εκβιαστικές κλήσεις από τον 35χρονο δράστη, ο οποίος ζητούσε 5.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε σε τόκους.

Επίσης, μέσα στον Φεβρουάριο, ένας 29χρονος ομογενής -σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία- μετά από εντολή του συλληφθέντα προκάλεσε σωματικές βλάβες στον έμπορο, με σκοπό να λάβει τα χρήματα. Χθες το απόγευμα, (12-02-2014) σε προκαθορισμένο "ραντεβού" στη Θέρμη για την είσπραξη των χρημάτων, συνελήφθη ο 35χρονος δράστης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...