Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Παράνομος οίκος ανοχής

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 56 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, όπου εκδίδονταν γυναίκες έναντι χρηματικού ποσού, κατόπιν επικοινωνίας με συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό.

Κατά την επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, μεσημβρινές ώρες της 21-02-2014, διαπιστώθηκε ότι στον προαναφερόμενο χώρο, εκδίδονταν τρεις ημεδαπές ηλικίας 22, 38 και 26 ετών σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις του Νόμου Περί εκδιδομένων επ? αμοιβή προσώπων, ενώ συνελήφθησαν τόσο η 56χρονη υπεύθυνη του χώρου, όσο και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που παραχωρώντας το διευκόλυνε τις ερωτικές συνευρέσεις με διάφορους πελάτες.

Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ από την κατοχή της 56χρονης, ως προερχόμενο από την παραπάνω παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...