Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Εξαπάτησε 53 καταστηματάρχες υποσχόμενος τουρνουά τάβλι

Το...τάβλι βγήκε ξινό σε 53 ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσαν θύμα ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος έπαιρνε χρήματα υποσχόμενος διοργάνωση σχετικού τουρνουά.


Η παράνομη δράση του 42χρονου αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/02), όταν συνελήφθη, αφού προηγουμένως είχε προσεγγίσει ιδιοκτήτη καταστήματος στο κέντρο της πόλης και προσποιούμενος τον συνεργάτη-εκπρόσωπο επώνυμων εταιριών, σύναψε συμφωνία για διοργάνωση τουρνουά τάβλι.

Με την υπογραφή της συμφωνίας, ο 42χρονος πήρε από τον καταστηματάρχη και 45 ευρώ ενώ για να πείσει για την υποτιθέμενη ιδιότητά του είχε μαζί του μπλοκ αποδείξεων και άλλα έγγραφα, στα οποία αναγράφονταν οι επωνυμίες των εταιριών που "εκπροσωπούσε", εκμεταλλευόμενος την προηγούμενη δουλειά του, που ήταν τυπογράφος.

Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης καταστήματος δεν ήταν το μοναδικό θύμα του. Για την ακρίβεια από τον Ιούνιο του 2013 έως τον τρέχοντα μήνα, είχε εξαπατήσει άλλους 52 επιχειρηματίες, αποσπώντας συνολικά 1.700 ευρώ.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τυχόν εξακρίβωση επιπλέον περιπτώσεων εξαπάτησης πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...