Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεσπάθωσε κατά Γκιουλέκα ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

Ποιος είδε τον Σωτήρη Καπετανόπουλο και δεν… φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη, μετά την απόφαση του Κώστα Γκιουλέκα να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. Ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, άστραψε και βρόντηξε, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αυτό που δεν μπορεί να συγχωρέσει ο κ. Καπετανόπουλος είναι ότι ενημερώθηκε από τον Τύπο πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, επειδή θεωρείται «αρνητική προίκα» της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου.
«Δεν μπορείς σε κάποιον που ξέρεις την πορεία του να φέρεσαι έτσι, δεν μπορεί να απαξιώνει την παρουσία μου» είπε φανερά ενοχλημένος, προσθέτοντας πως εκείνος δεν χτύπησε καμία πόρτα. «Αυτός χτύπησε το τηλέφωνο μου τον Αύγουστο και μου ζήτησε να γίνω το δεξί του χέρι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αναρωτήθηκε:
«Πώς είναι δυνατόν ένας υποψήφιος δήμαρχος που δηλώνει ανεξάρτητος, να παραπέμπει στον πρόεδρο του κόμματος για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου;» ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...