Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«NOVA: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ»

Στο Yacht Restaurant στη Θεσσαλονίκη, έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος της Nova, για τη σεζόν 2010-11. 
Η πρώτη  ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν και μία δεύτερη δεκαετία πρωτοπορίας στον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας με το σύνθημα «Nova: Τηλεοπτικό Υπερθέαμα».  
Κυρίαρχο  ήταν το μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες  της εποχής και την αμηχανία της  αγοράς, ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να επενδύει τόσο σε ποιοτικό πρόγραμμα και υπηρεσίες, όσο και σε νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικά προσιτές λύσεις στο Ελληνικό σπίτι.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αθλητικό πρόγραμμα  και στο γεγονός ότι αυτή τη σεζόν η nova έχει εξασφαλίσει το πιο δυνατό πακέτο ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας αφού 11 από τις 30 αγωνιστικές (μαζί και ο αγώνας του Σαββάτου) θα μεταδίδονται αποκλειστικά μέσα από τα 10 αθλητικά κανάλια. 
Οι  τηλεοπτικές επιλογές που έχει ο συνδρομητής μέσα από το νέο πρόγραμμα είναι:
Τα 10 αθλητικά κανάλια της Nova που θα προβάλλουν τη Superleague, το πιο δυνατό πακέτο του ελληνικού ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας, το Uefa Champions League, Uefa Europa League, Αγγλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα, Κύπελλο Ιταλίας, Euroleague Basketball, αλλά και αγώνες από 40 ακόμα διαφορετικά σπορ. Η συνεχής ενημέρωση μέσα από τις 12 εκπομπές με το πλουσιότερο επιτελείο αθλητικών συντακτών και η άρτια τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που προβάλλονται στα κανάλια Novasports ολοκληρώνει το αθλητικό υπερθέαμα. 
Τα κανάλια Novacinema προσφέρουν 1.200 ώρες νέου προγράμματος, 300 μεγάλες πρεμιέρες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, κλασικές ταινίες, σειρές, ζωντανές αναμεταδόσεις των μεγαλύτερων κινηματογραφικών βραβείων, Oscars, Golden Globes, SAG, Scream και φυσικά τις καλύτερες ελληνικές συμπαραγωγές. 
Τα κανάλια  της Nova με εξειδίκευση στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, στη μουσική, στις τέχνες και στο lifestyle, προσφέρουν μέσα από δεκάδες συμφωνίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα το πιο πολυποίκιλο διεθνές υπερθέαμα.  
Χαρακτηριστικά  videos με στιγμιότυπα από τα σημαντικότερα προγράμματα που θα προβληθούν τη νέα σεζόν, υποστήριξαν τις ομιλίες των κ.κ. Πάνου Παπαδόπουλου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου Forthnet, Κατερίνας Κασκανιώτη, Διευθύντριας Ψηφιακής Πλατφόρμας Nova και Γρηγόρη  Κατσογιάννη, Διευθυντή Marketing Nova. 
Ο κύριος Πάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε τις δυσκολίες της σημερινής εποχής και εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους ο όμιλος Forthnet σχεδίασε την αντιμετώπισή τους. «Η ελληνική οικογένεια καλείται να κάνει οικονομία σε βαθμό που είχε ξεχάσει τα τελευταία 30 χρόνια. Κλείνεται στο σπίτι. Εμείς της θυμίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ούτε απομόνωση, ούτε μιζέρια. Εμείς στη Forthnet είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε τις τελευταίες τεχνολογίες τηλεφωνίας και internet, στις πιο χαμηλές τιμές. Εμείς στη Nova είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την πιο πλούσια τηλεοπτική ψυχαγωγία, σε προσιτά πακέτα για κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό». Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός ότι ο όμιλος Forthnet συνεχίζει δυναμικά να επενδύει και να ενισχύει την ελληνική οικονομία λέγοντας: «Σε εποχές που η αγορά κρατάει την αναπνοή της, εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε. Επενδύουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Πιστεύουμε στη δυναμική παρουσία και ενοποιό δύναμη της Κεντρικής Διαχείρισης. Επενδύουμε στην ποιότητα, και τις αποκλειστικότητες του προγράμματός μας… Επενδύουμε σε νέες, πρωτοποριακές τεχνολογίες». Αναφέρθηκε επίσης και στη Superleague λέγοντας: «Και φέτος η διαφορά μας από τον ανταγωνισμό είναι ξεκάθαρη: 11 από τις 30 αγωνιστικές προβάλλονται αποκλειστικά στην Nova!  14 εντός έδρας αγώνες από τις 16 ομάδες της Superleague. H Nova θα προβάλει όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού. Στην Nova θα δείτε όλους τους αγώνες του Σαββάτου. Ήδη, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όλοι οι αγώνες έπαιξαν στα κανάλια Novasports! »

Η κυρία  Κατερίνα Κασκανιώτη, παρουσιάζοντας αναλυτικά  το πρόγραμμα της νέας σεζόν τόνισε ότι: «Στην νέα εποχή της Nova, οι στόχοι μας είναι ακόμα uψηλότεροι: πάνω από 70 κανάλια, πάνω από 500 χιλιάδες ώρες προγράμματος ετησίως είναι στη διάθεσή σας. Είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τη μικρή οθόνη σε ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο, και το σπίτι σε κέντρο συνάντησης της οικογένειας και της παρέας όπου θα μοιραζόμαστε στιγμές ψυχαγωγίας, συγκίνησης, χαράς!» Ως προς τα νέα σχέδια της Nova, τόνισε: «το High Definition σηματοδότησε  μία νέα εποχή στην τηλεθέαση. Ήδη οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν όλες τις μεγάλες ταινίες και τους σημαντικότερους αγώνες σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Σύντομα σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε το μπουκέτο μας με νέα High Definition κανάλια και να παράγουμε ακόμη περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο σε High Definition».
Στη συνέχεια ο κύριος Γρηγόρης Κατσογιάννης, παρουσίασε τις καινούργιες αθλητικές εκπομπές λέγοντας: «Η Nova, επενδύει σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Για τον λόγο αυτό ενδυναμώσαμε το αθλητικό δυναμικό με καινούργια στελέχη, όπως ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, που μαζί με τους άλλους καταξιωμένους αθλητικούς συντάκτες του καναλιού παρουσιάζουν τα sports shows». 
Οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος προλόγισαν την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας με το δικό τους χιούμορ μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση. 
Η παρουσίαση της Nova για τη σεζόν 2010-11 έκλεισε με το μήνυμα
«Η νέα εποχή Nova είναι εδώ.
Και δεν προσφέρει, απλά, τηλεόραση. Προσφέρει  υπερθέαμα».
Στο κοκτέιλ  που ακολούθησε παρευρέθησαν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και κοσμικό χώρο. Οι τρεις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκαν από τους Κόκε, Πρίτα, Γιάννη Κόντη, Αντώνη Αμπελά, Νίκο Παπαδόπουλο, Ηλία  Βιολίδη, Αχιλλέα Μαυρομάτη, Γιάννη Τάκη και Αλέξη Κεσόπουλο.
ΦΩΤΟ· Αντώνης Καρπετόπουλος, Αντώνης Πανούτσος, Κατερίνα Κασκανιώτη Διευθύντρια Ψηφιακής Πλατφόρμα Nova, Γρηγόρης  Κατσογιάννης, Διευθυντής Marketing Nova και Πάνος Παπαδόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet

1 σχόλιο:

  1. Πολύ γεμάτο πρόγραμμα και σε HD πλεον. Και ακόμα πιο συμφερτικό με την έκπτωση που προσφέρει σε συνδυασμό με τα πακέτα τηλεφωνίας και ιντερνετ της forthnet! Καλή φαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...