Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χρήστες ναρκωτικών απήγαγαν και λήστεψαν τον προμηθευτή τους


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι απήγαγαν έναν άνδρα 31 ετών κι αφού τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή τού αφαίρεσαν τσαντάκι με χίλια ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα. Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένα ακόμη πρόσωπο, το οποίο αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, δράστες και θύμα είχαν γνωριστεί στις πιάτσες των τοξικομανών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μάλιστα, ο απαχθείς προμήθευε τους απαγωγείς του με ναρκωτικές ουσίες.

Ωστόσο, χθες το απόγευμα που συναντήθηκαν σε πάρκο της Θεσσαλονίκης, οι δράστες διαφώνησαν με το θύμα ως προς την προμήθεια των ναρκωτικών. Ακολούθησε λογομαχία και οι τρεις άνδρες με την απειλή μαχαιριού επιβίβασαν τον προμηθευτή τους σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν προς την περιοχή της Πυλαίας.

Αφού τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή, άρπαξαν από το θύμα τσαντάκι που περιείχε χίλια ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...