Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Στη Θεσσαλονίκη το Free Market Road Show

Θεσσαλονίκη, το ετήσιο Free Market Road Show στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το FMRS αποτελεί πρωτοβουλία του Αυστριακού Κέντρου Οικονομικών (Austrian Economics Center) και οργανώνεται σε συνεργασία με το ΠΑ.ΜΑΚ., το Global Philanthropic Trust, το Liberty Fund και τα Ινστιτούτα Freedom Works, New Direction, RUEFA και Hayek.
Τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Να σωθεί ή να Αφεθεί; Μπορούν τα προγράμματα λιτότητας, μόνα τους, να σώσουν την Ευρώπη;»

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Να σωθεί ή να Αφεθεί; Μπορούν τα προγράμματα λιτότητας, μόνα τους, να σώσουν την Ευρώπη;» και θα διεξαχθεί σε τρία πάνελ.

Κεντρικός ομιλητής στο πρώτο πάνελ, με θέμα «Λιγότερη ή περισσότερη Ευρώπη; - Πόση Ευρώπη αντέχουμε;» είναι η κα Barbara Kolm, Διευθύντρια του Αυστριακού Κέντρου Οικονομικών και Πρόεδρος του Ισντιτούτου Hayek Βιέννης. Το πάνελ θα συντονίζει ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Χάρης Πεϊτσίνης και θα συμμετέχουν οι κκ. Αθανάσιος Τσιούρας και Mark Klugmann.

Στο δεύτερο πάνελ, με θέμα «Ρύθμιση και Απορρύθμιση - τι επαναφέρει μια οικονομία στα πόδια της;» κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Ιωάννης Χαραλαμπάκης, Δ/ντής Οικονομολόγος της Blackstone Financial Services, με συντονιστή τον κ. Αλέξανδρο Σκούρα του Δικτύου Άτλας και συμμετοχή στο πάνελ των κκ. Paata Sheshelidze (Συνιδρυτής της Νέας Οικονομικής Σχολής της Γεωργίας) και Αντύπα Καρίπογλου (Πρόεδρος της Δράσης).
Στο τρίτο πάνελ κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Krassen Stanchev, υψηλόβαθμο στέλεχος και Σύμβουλος Κ. Ασίας της Pragma Corp, με συντονιστή τον κ. Χάρη Πεϊτσίνη και συμμετοχή στο πάνελ του επιχειρηματία κ. Διονύση Κατρανίτσα.
Την εκδήλωση θα κλείσει η κα Barbara Kolm.

H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...