Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

6 Συλλήψεις φυγόποινων ατόμων στη Θεσσαλονίκη

Έξι άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

 
Συγκεκριμένα, συνελήφθη απογευματινές ώρες της Πέμπτης , στη Σίνδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή, καθώς και τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, επίσης για κλοπή.
 
Επιπλέον, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στους Αμπελόκηπους, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, συνέλαβαν 60χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δέκα αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 7 μηνών για κλοπή, υπεξαίρεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες.
 
Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 09-01-2014, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης  τριών ετών, δύο μηνών και 22 ημερών, για παράβαση Ν. Περί όπλων. 
 
Ακόμη, κατά το περασμένο 24ωρο, στις περιοχές Περαίας και Σταυρούπολης, συνελήφθησαν, επιπλέον, τρία άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. 
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...