Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη μέλος σπείρας που ρήμαζε τη Δράμα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη της Δράμας και μία κλοπή πινακίδων αυτοκινήτου, που είχαν διαπραχθεί το Μάρτιο του 2013.


Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 37χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο 37χρονος, μαζί με άλλους τρεις αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη της Δράμας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες δρούσαν τις απογευματινές κυρίως ώρες, κατά τη διάρκεια της απουσίας των ενοίκων και όπως προέκυψε, κατά το μήνα Μάρτιο του 2013, διέρρηξαν πέντε (5) σπίτια, από τα οποία αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών – κοσμημάτων, ένα φορητό υπολογιστή, μία ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι, τον ίδιο μήνα, στη Δράμα, είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών και τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...