Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Γιορτάζουμε τα Θεοφάνια, βραβεύουμε τη χρυσή νέα γενιά


Mε τη νέα γενιά στο πλευρό του και τον εορτασμό των Θεοφανίων στις ενορίες όλων των δημοτικών ενοτήτων υποδέχεται ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη τις πρώτες ημέρες του νέου... χρόνου, στέλνοντας παντού μήνυμα αισιοδοξίας για το 2014.



Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου μας ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες με δύο ραντεβού, στα οποία οι νέοι και οι νέες του δήμου μας θα βρεθούν στο επίκεντρο.


-Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου , στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνια, μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν στα κολυμβητικά τμήματα του δήμου, αλλά και τους νεαρούς συμπολίτες μας, που στις 11 το πρωί θα βουτήξουν για να πιάσουν το Σταυρό και να τιμήσουν το παραδοσιακό έθιμο. Την ίδια στιγμή σε όλες της εκκλησίες του δήμου μας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα οι ιερείς μας μαζί με τους πιστούς θα τελέσουν τους αγιασμούς για τα Θεοφάνεια.

-Δύο ημέρες μετά στις 8 Ιανουαρίου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη θα τιμήσει τους 583 νέους ακαδημαϊκούς, τους περσινούς τελειόφοιτους που φοίτησαν στα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία του δήμου μας και που φέτος εισήλθαν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας. Θα τιμήσει δηλαδή τη χρυσή νέα γενιά της Πυλαίας, του Πανοράματος, του Χορτιάτη, του Φιλύρου, του Ασβεστοχωρίου και της Εξοχής.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος ο κεντρικός ομιλητής θα είναι ένας νέος δημιουργός και γνωστός άνθρωπος των μίντια, ο Γιάννης Σερβετάς. Επίσης στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση της Μη Κερδοσκοπικής –Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Ε.Ο.Σ.Ε.Ε. από νέους επιστήμονες του δήμου μας που λίγα χρόνια πριν είχαν βραβευτεί από το Δήμαρχο μας σε παρόμοια εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...