Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Χαλκιδική: Κουνήσου και… κολύμπα!

Το Lindy Hop Greece (www.lindyhop.gr) συνεχίζει να γράφει ιστορία στον swing χορό στην Ελλάδα και διοργανώνει το μεγαλύτερο lindy hop γεγονός που έγινε ποτέ! Το Swing ‘n Swim International Lindy Hop Summer Dance Camp στον Αρμενιστή Χαλκιδικής!
Eως και την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Camping Αρμενιστής στη Σιθωνία Χαλκιδικής μας περιμένουν περισσότερες από 30 ώρες μαθημάτων, τρία θεματικά πάρτι, δάσκαλοι από Αμερική, Ελβετία, Γερμανία και Σουηδία, side events (μαθήματα Ικαριώτικο, flamenco, κ.ά.), μαθήματα lindy hop για όσους δεν έχουν χορέψει ποτέ, χορευτικά show και φυσικά ξεκούραση και διασκέδαση σε μια από της ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας!
Οι γνωστοί lindy hoppers γεμάτοι κέφι και ζωντάνια αναβιώνουν την swing εποχή όπως στα τέλη του 1920 στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης όταν το Lindy Hop έβαζε τις βάσεις για τα ξέφρενα πάρτι!
ΤΑ ΠΑΡΤΙ

Σάββατο 10 Ιουλίου: Swing Out-ter Space!
Όταν οι Speakeasies άρχισαν να παίζουν από τον ουρανό κατέβηκαν ο Professor D. και οι εξωγήινοί του με τα ασημένια κοστούμια. http://www.youtube.com/watch?v=v_tGw5gwlEw
Κυριακή 11 Ιουλίου: Ahoy Captain Nick!
Στο τελευταίο πάρτι του τριημέρου ο Captain Nick θα τιμήσει εμάς, το πλήρωμά του, με τις ριγέ μπλούζες και τα chic φορέματα και θα παίξει τον τελευταίο χορό λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου. http://www.youtube.com/watch?v=XumiGKkmSs8
Πληροφορίες:
Μετακίνηση: Με πούλμαν του Swing ‘n Swim: Θεσσαλονίκη-Αρμενιστής: Παρασκευή 09/07: 18:00 από το Λευκό Πύργο, 18:30 από το Αεροδρόμιο Μακεδονία | Αρμενιστής-Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 12/07: 14:00 από το Camping του Αρμενιστή.
Κόστος: 10€ η κάθε διαδρομή. Κρατήσεις στο 6972 348254.
Διαμονή: Armenistis Camping, Σάρτη-Χαλκιδική, τηλ. 23750 91487 - 23750 91497, www.armenistis.com.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...