Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη ζευγάρι εκβιαστών

Έναν 45χρονο και την 31χρονη σύζυγό του συνέλαβε χθες το βράδυ η αστυνομία στο 24ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνική οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών. Ο 45χρονος ημεδαπός κατηγορείται για εκβίαση, ενώ η σύζυγός του επειδή του παρείχε συνδρομή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ημεδαποί (πατέρας και γιος), ηλικίας 63 και 33 ετών αντίστοιχα κατήγγειλαν ότι δέχονταν εκβιασμό από άγνωστο άτομο. Συγκεκριμένα, δήλωσαν ότι, άγνωστος άντρας, επικοινωνεί μαζί τους τηλεφωνικά και απειλώντας τις ζωές των ίδιων και μελών της οικογένειάς τους, απαιτούσε εκβιαστικά την παράδοση κοσμημάτων, χρυσών λιρών και χρηματικού ποσού.
Οι αστυνομικοί, ύστερα από έρευνες, κατέληξαν στα στοιχεία ταυτότητας του αγνώστου. Πρόκειται για 45χρονο άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή, στο ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Ασσήρου – Κριθιάς, ενώ σε ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, που βρισκόταν σε παρακείμενη περιοχή, τον ανέμενε η 31χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κι ένας ανιχνευτής μετάλλων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...