Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία έξω από τη Σχολή Τυφλών στη Θεσσαλονίκη


Στιγμιότυπο από παλαιότερη κινητοποίηση Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σύλλογοι ΑμεΑ, κινήσεις πολιτών, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), πραγματοποίησαν απόψε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Ίδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος -Σχολή Τυφλών «Ο Ήλιος».
Στιγμιότυπο από παλαιότερη κινητοποίηση Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και για μία ώρα περίπου οι διαδηλωτές έκλεισαν τις δύο λωρίδες της οδού Β. Όλγας μπροστά από το κτίριο του ιδρύματος φωνάζοντας συνθήματα για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα φροντίδας και εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία.

Το Σάββατο και την Κυριακή το Ίδρυμα Προστασίας Τυφλών - Σχολή Τυφλών «Ο Ήλιος» διοργανώνει την εκδήλωση «Άφωτο Δείπνο - Απόψε τρώμε στο σκοτάδι», κατά το οποίο εξήντα προσκεκλημένοι του ιδρύματος θα γευματίσουν “ σε συνθήκες απόλυτου σκότους” μαζί με τους τυφλούς συνδαιτυμόνες τους. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανακατασκευή του οικοτροφείου του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...