Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινά mini περίοδος εκπτώσεων στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινά την παρασκευή 1 Νοεμβρίου η πρώτη εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων «mid-season sales» του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.


Η περίοδος αυτή των mini εκπτώσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να κρατήσουν ανοικτά τα καταστήματά τους και τις Κυριακές.

Σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013, η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, δηλαδή οι εκπτώσεις επιτρέπονται πλέον τέσσερις (4) φορές το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Βάσει του ίδιου Νόμου, οι εμπορικές επιχειρήσεις δύνανται να λειτουργήσουν προαιρετικά τις τέσσερις (4) Κυριακές που αντιστοιχούν στην πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των εκπτωτικών περιόδων. Το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, βάσει του Νόμου 4177/2013,, καθορίζεται από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

ΠΗΓΗ karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...