Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δράμα: Έκλεισαν τα καταστήματά τους έμποροι - επαγγελματοβιοτέχνες

Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στη Δράμα πραγματοποίησαν έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες της πόλης.

Σήμερα, με απόφαση του εμπορικού κόσμου και της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών, σχεδόν το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης και τα καφεζυθοπωλεία παραμένουν κλειστά.

Με κεντρικό σύνθημα «Μια μέρα και μια νύχτα για τη Δράμα», έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα του κλάδου τους, αλλά και για το γεγονός ότι «η πόλη της Δράμας υποβαθμίζεται οικονομικά και αναπτυξιακά χρόνο με το χρόνο» και το «μεταναστευτικό ρεύμα είναι μεγάλο», όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας Αντώνης Σκουλίδης.

«Στόχος μας δεν είναι να λαϊκίσουμε, αλλά να δείξουμε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής. Από τη μια η κατάσταση στον ασφαλιστικό μας φορέα, από την άλλη το νέο φορολογικό και η επιβολή του τέλους επιτηδεύματος, μας πνίγουν κυριολεκτικά» σημείωσε ο κ. Σκουλίδης. Από νωρίς το πρωί, οι αρτοποιοί της Δράμας διένειμαν δωρεάν κουλούρια σε όλους τους συγκεντρωμένους, ενώ οι καφετερίες έδιναν δωρεάν καφέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...