Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Καπνοπωλών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας

Ομαλά διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, της Ένωσης Καπνοπωλών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 19/20/21-10-2013 στα γραφεία της Ένωσης, οδός Λέοντος Σοφού 4 στην Θεσσαλονίκη. Πολλά μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρόν και έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την Ένωση με την συμμετοχή και την ψήφο τους.

Το νέο Δ.Σ. με σειρά εκλογής απαρτίζεται από τους:
Κωνσταντίνος Ιακώβου (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
 Μιχαήλ Καρακεχαγιάς (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
Βασίλειος Μπαλούκας (ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
Γιακουμής Κοτσιαντωνίου (ΤΑΜΙΑΣ)
Σαράντης Οικονομίδης (ΜΕΛΟΣ)
Μαριγούλα Μπερμπέρογλου (ΜΕΛΟΣ)
Αλέξανδρος Πάνου (ΜΕΛΟΣ)


Αντιπρόσωποι  για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης:
Κωνσταντίνος Ιακώβου
Βασίλειος Μπαλούκας
Γεώργιος Κουζούνης
Αλέξανδρος Πάνου
Γεώργιος Ντονόπουλος
Γρηγόριος Γκούρβας
Δημήτριος Καλιάκης
Γιακουμής Κοτσιαντωνίου
Νικόλαος Αρβανίτης
Σαράντης Οικονομίδης

Αντιπρόσωποι  για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων και Αναπηρικών Κυλικείων:
Κωνσταντίνος Ιακώβου
Αλέξανδρος Πάνου
Δημήτριος Καλιάκης
Νικόλαος Αρβανίτης
Μιχαήλ Καρακεχαγιάς
Αθανάσιος Παπαγεωργίου
Γεώργιος Ποταμόπουλος
Γεώργιος Κουζούνης
Σαράντης Οικονομίδης
Βασίλειος Μπαλούκας

Την ικανοποίηση για την αίσια έκβαση των εκλογών εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου, δηλώνοντας: «Το Δ.Σ. είναι νέο και ανανεωμένο σε ποσοστό  60%. Σε μία περίοδο συρρίκνωσης για τα περισσότερα Σωματεία και Συλλόγους, το Σωματείο μας κατάφερε να αυξήσει θεαματικά, από 3 σε 10,  τη δύναμη των  αντιπροσώπων του στον Κλάδο, τόσο  στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης όσο και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων και Αναπηρικών Κυλικείων. Κόντρα στην κρίση  και με στόχο την μαζικότητα της συμμετοχής και την ανανέωση, δώσαμε την ευκαιρία στους 232 συναδέλφους, μέλη του Συλλόγου, να εκλέξουν τη Νέα Διοίκηση της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας, χωρίς αποκλεισμούς, δημοκρατικά και μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και μαχητικότητας.
Έχουμε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ανανεωμένο με 4 νέα μέλη, που έχουν όρεξη για δουλειά και φέρνουν φρέσκιες ιδέες. Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί έχω συμβάλλει και εγώ στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο του Σωματείου και του κλάδου μας. Θα πορευτούμε με συλλογικότητα και εργατικότητα για το  συμφέρον όλων μας. Η εντυπωσιακή  συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές μας γεμίζει χαρά και μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο για νέες δράσεις και πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις».
Την ικανοποίηση του για την διεξαγωγή των εκλογών, εξέφρασε και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Μιχαήλ Καρακεχαγιάς μιλώντας για την συμμετοχή των συναδέλφων του.

«Το σημερινό αποτέλεσμα μας εξέπληξε ευχάριστα. Η συμμετοχή των συναδέλφων μας ήταν πρωτοφανής και ιδιαίτερη σημαντική  για την πορεία του κλάδου. Ελπίζουμε η σημερινή μέρα να σταθεί η αφορμή για την ανοδική και ουσιαστική εξέλιξη του κλάδου μας. Η συμμετοχή των συναδέλφων μας είναι αναγκαία για την επίτευξη των στόχων  του κλάδου μας . Με όρεξη για δουλειά , ξεκινάμε δυναμικά».

Για την εκλογή του και την πορεία του κλάδου μίλησε και ο κ. Σαράντης Οικονομίδης, Μέλος του Δ.Σ. «Είναι γεγονός ότι η προσέλευση των συναδέλφων στις εκλογές, μας ξάφνιασε ευχάριστα. Όσον αφορά την δική μου εκλογή, θέλω να σας δηλώσω ότι θα προσπαθήσουμε τόσο εγώ όσο και το νέο Δ.Σ. να σταθούμε αντάξιοι απέναντι στους συναδέλφους που μας στηρίξανε με την ψήφο τους. Θα προσπαθήσουμε με έργα να επιτύχουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας. Για να μπορέσει ο κλάδος να παραμείνει βιώσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...