Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε την παραίτηση Τζιτζικώστα - Έχει υιοθετήσει τη ναζιστική λογική της ΧΑ

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι «και το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση γιατί καταδικάστηκε ο Άκης»

«Άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega το πρωί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφερόμενος στην απόφασή του να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

«Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Τo Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα εξέδωσε  ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραίτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.

Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...