Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Σέρρες: 38χρονος είχε ρημάξει ολόκληρο συνεργείο

Οι αστυνομικοί βρήκαν 28 δοχεία και 1000 ευρώ από τα κέρδη

Ούτε ο ίδιος δεν θυμόταν πόσες φορές είχε τρυπώσει στην αποθήκη ενός συνεργείου στις Σέρρες, ένας 38χρονος διαρρήκτης ο οποίος έκλεβε συστηματικά λάδια και αντιψυκτικά υγρά για αυτοκίνητα από τον περασμένο Ιούλιο! Η δράση του εξιχνιάστηκε όταν αστυνομικοί της Ασφαλείας του έκαναν έλεγχο και βρήκαν δοχεία με 28 λίτρα λιπαντικών.
Ο 38χρονος ομολόγησε ότι τα είχε κλέψει και, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του άλλα 100 λίτρα λιπαντικών λαδιών και 21 λίτρα αντιψυκτικού υγρού, υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι είχε διαρρήξει την ίδια αποθήκη περισσότερες από μία φορές. Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, κατασχέθηκαν και 1.000 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση των λιπαντικών, ενώ όσα βρέθηκαν αποδόθηκαν στον 39χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου.



ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

*** Ένα αλυσοπρίονο αξίας 200 ευρώ ήταν η λεία ενός 18χρονου που τρύπωσε στην αυλή της κατοικίας ενός 72χρονου σε χωριό της Πέλλας τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Κρύας Βρύσης και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, ενώ το κλεμμένο αλυσοπρίονο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

*** Αυτοκίνητο είχε, αλλά του έλειπε το... τρέιλερ και το έκλεψε από το κτήμα ενός 76χρονου στην Κατερίνη! Όμως, ο 37χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει το αξίας 300 ευρώ τρέιλερ σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...