Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πέντε συλλήψεις για το διπλό φονικό στη Θεσσαλονίκη

61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα 64χρονο άνδρα επειδή νόμιζε ότι παρενοχλούσε τη σύζυγό του - Σκότωσε και τον 32χρονο γιο του θύματος, που προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του - Συνελήφθη ο δράστης και άλλοι τρεις για το αδίκημα της συμπλοκής

Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του 64χρονου πατέρα και του 32χρονου γιου του, που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εκτός από τον 61χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις άνδρες, δύο 24χρονοι, ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τα δύο θύματα μαζί με τους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες πήγαν έξω στο σπίτι του δράστη για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα 64χρονο άνδρα επειδή νόμιζε ότι παρενοχλούσε τη σύζυγό του.

Ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί, ενώ στη σύζυγο του 61χρονου δράστη και στον ανήλικο γιο τους ασκήθηκε σωματική βία από τους παραπάνω.

Ο 61χρονος, τότε, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 64χρονο και τον 32χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 64χρονου θύματος εντοπίστηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές για την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...