Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κομοτηνή: Έκανε διαρρήξεις με άδεια από τη φυλακή!

Ένας 29χρονος έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα για απόπειρα ληστείας, κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, έπαιρνε άδεια από τη φυλακή για να κάνει διαρρήξεις!


Οι έρευνες της Ασφάλειας Κομοτηνής για τις εισβολές σε δύο σπίτια και ένα κατάστημα το τελευταίο δεκαήμερο σε χωριά της Ροδόπης, αποκάλυψαν ότι ήταν ένας από την πενταμελή σπείρα των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθησαν τρεις από τους νεαρούς δράστες ηλικίας 20, 21 και 26 χρόνων, ενώ εκτός από τον 29χρονο κρατούμενο, ταυτοποιήθηκε και ένας 26χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές μαζί με τον 20χρονο. Όλοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζονται.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις από τις οποίες τα μέλη της σπείρας έκλεψαν τέσσερις τηλεοράσεις, δύο οθόνες υπολογιστή και δύο ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, κάποιες από τις οποίες πούλησαν σε έναν 37χρονο που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και αναζητείται. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του και σε αυτό του 20χρονου και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...