Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δύο γυναίκες με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να κλέψουν 7.800 ευρώ

Πλαστό έγγραφο αναγνώρισης οικονομικής ενίσχυσης για ανασφάλιστα άτομα με βαριές αναπηρίες παρουσίασαν, σήμερα, δύο γυναίκες στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σερρών, με σκοπό να αποσπάσουν 7800 ευρώ.


Οι δύο γυναίκες, 55 και 57 ετών, έδωσαν το έγγραφο στη διευθύντρια του τμήματος Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών Δ. Μυλωνά, προκειμένου να το υπογράψει για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα. Ωστόσο, η υπογραφή υπήρχε ήδη, γεγονός που προβλημάτισε την κ. Μυλωνά, η οποία και αποτάθηκε στο γραφείο Πρωτοκόλλου προκειμένου να ελέγξει τη γνησιότητα του εγγράφου. 


Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό, οι δύο γυναίκες αντέδρασαν αποχωρώντας, για να επιστρέψει η μία εξ αυτών λίγη ώρα αργότερα προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, η διευθύντρια του τμήματος Πρόνοιας ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε τη σύλληψή τους.

Οι δύο γυναίκες, που κατηγορούνται για απάτη και πλαστογραφία, οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Σερρών και ζήτησαν αναβολή για να απολογηθούν μεθαύριο, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...