Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Είχαν κάνει τα παιδιά τους βαποράκια ναρκωτικών

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν εχθές στο Δενδροπόταμο, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ δύο από τους συλληφθέντες, ένα ζευγάρι, κατηγορούνται και για παραμέληση ανηλίκων, επειδή μεταχειρίζονταν τα παιδιά τους σα βαποράκι. 

 
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν  τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 39, 16, 42 και 19 ετών και δύο ημεδαπές ηλικίας 33 και 42 ετών,  για παράβαση του νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Οι συλλήψεις έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και αποθήκη. 
 
Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: Έξι  μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 120,6 γραμμαρίων. Τριάντα εννέα ναρκωτικά χάπια. Δύο μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων. Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία κινητά τηλέφωνα  και το ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 33χρονη και 39χρονος, οι οποίοι είναι σύζυγοι, μεταχειρίστηκαν για την διακίνηση ναρκωτικών, την τελευταία εβδομάδα, τόσο τον 16χρονο συλληφθέντα γιό τους όσο και την 11χρονη κόρη τους.  
 
Σε βάρος των γονέων, σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία και για το αδίκημα της παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. 
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...