Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ένταση με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια στην δίκη Παπαγεωργόπουλου

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα ανάμεσα στον συνήγορο του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγια και στον συνήγορο του Π. Σαξώνη, Μ. Καυκόπουλο, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κατέβηκε η οικονομική επιθεωρήτρια, Α. Τσεμπερά για να κατεθέσει, ο Μ. Καυκόπουλος μιλούσε, ενώ την ίδια ώρα συζητήσουσε ψιθυριστά και ο Α. Κούγιας, γεγονός που εκνεύρισε τον πρώτο. Έτσι ακολούθησε μία έντονη συζήτηση ανάμεσα στους δύο συνηγόρους, κατα την οποία ο Καυκόπουλος είπε: "Τώρα φοβηθήκαμε θα πάρουμε κανένα χάπι" και κούγιας απάντησε: "Τι μιλάς δεν έχεις ούτε δικογραφία μπροστά σου". Η απάντηση του Μ. Καυκόπουλου ήταν άμεση λέγοντας: "Δεν πας να κάνεις κανένα μπάνιο για να συνέλθεις;"

Η παραπάνω συζήτηση προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της έδρας που έσπευσε να επαναφέρει στην τάξη τους δύο συνηγόρους, απειλώντας τους ότι τα λεγόμενά τους θα καταχωρηθούν στα πρακτικά της δίκης.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην δίκη της υπεξαίρεσης, αυτή την ώρα καταθέτει η οικονομική επιθεωρήτρια, Α. Τσεμπερά, η οποία έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο και εσκεμμένες παραλείψεις που προκάλεσαν ένα χάος στον δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...