Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Σπείρα ανηλίκων έκανε 13 διαρρήξεις στη Ροδόπη

Οι ανήλικοι δράστες ηλικίας 17, 17, 16 και 15 χρόνων είχαν αρπάξει πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, 300 λίτρα πετρέλαιο, δεκάδες εργαλεία, φο μπιζού, χάλκινα σκεύη, μετρητά ύψους 600 ευρώ, αλλά και πακέτα τσιγάρων


Δεν έβαλαν μυαλό, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις τους, οι τέσσερις πιτσιρικάδες που είχαν ρημάξει επιχειρήσεις, καταστήματα και υπηρεσίες στο νομό Ροδόπης από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο του 2013, ακολουθώντας τις οδηγίες του 29χρονου αρχηγού τους.


Τουλάχιστον 13 διαρρήξεις είχαν κάνει στο διάστημα αυτό, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν και μια εκκλησία χωρίς να τα καταφέρουν. Οι ανήλικοι δράστες ηλικίας 17, 17, 16 και 15 χρόνων είχαν αρπάξει πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, 300 λίτρα πετρέλαιο, δεκάδες εργαλεία, φο μπιζού, χάλκινα σκεύη, μετρητά ύψους 600 ευρώ, αλλά και πακέτα τσιγάρων!

Τα στοιχεία τους προέκυψαν από τις έρευνες της Ασφάλειας Κομοτηνής και στο σπίτι του 16χρονου βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα εργαλεία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...