Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης»

Απλήρωτους βρήκε το 2014 τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», οι οποίοι χθες, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ. 


Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράολγου και του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. 


Ζητούν από την εταιρία να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα, όπως και να ανακαλέσει το κλείσιμο του καταστήματός της στον Κοπανό Νάουσας, που -όπως λένε οι εργαζόμενοι- έγινε για εκδικητικούς λόγους, διότι οι εκεί εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η διοίκηση της εταιρείας υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ θα δουλέψουν σε άλλα της περιοχής, ωστόσο οι εργαζόμενοι δεν πείθονται και είναι βέβαιοι ότι με το κλείσιμο του καταστήματος του Κοπανού θα μειωθούν οι θέσεις εργασίας. Εκτός από το ΥΜΑΘ, εργαζόμενοι στο κατάστημα που η διοίκηση βάζει λουκέτο πραγματοποίησαν αντίστοιχη διαμαρτυρία στην Επιθεώρηση Εργασίας, στη Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...