Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Καβάλα: Λαθρέμποροι καπνού ήταν και κυνηγοί καυσίμων

Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περίπου 200 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο και δυο λάστιχα για άντληση καυσίμων


Περισσότερα από όσα περίμεναν βρήκαν οι αστυνομικοί του σταθμού Νέας Περάμου, μετά τον έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 49χρονος Βούλγαρος στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας που αποκάλυψε 50 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.


Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη στη Νέα Πέραμο, συνελήφθη και η 50χρονη ομοεθνής σύζυγος του αλλοδαπού καθώς οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα 130 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Φαίνεται, όμως, πως δεν ήταν αυτός ο μοναδικός τρόπος για να βγάζει «μεροκάματο» το ζευγάρι. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη δυο φορητοί υπολογιστές και μια ηλεκτρονική συσκευή την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται αν προέρχεται από διάρρηξη.

Στην κατοχή τους, οι Βούλγαροι είχαν επίσης 600 ευρώ και ένα πλαστικό δοχείο με 40 λίτρα πετρέλαιο και δυο λάστιχα για άντληση καυσίμων, ενώ σε ένα κοντινό αγρόκτημα βρέθηκαν κρυμμένα εννέα άδεια πλαστικά μπιτόνια, πράγμα που δείχνει ότι ήταν και «κυνηγοί» καυσίμων! Η έρευνα για τη δράση τους συνεχίζεται, ενώ οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...