Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη από παρουσία Γρέγου σε εκδήλωση του ΕΕΘ

Μόλις ο βουλευτής της ΧΑ έγινε αντιληπτός από τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, αυτή σχολίασε πως «δε μπορούμε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης». «Αυτοί πρέπει να αποκλείονται από κάθε πολιτική και κοινωνική εκδήλωση», σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάρης.


«Φωτιές» άναψε η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).


Μόλις η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Γρέγου αποχώρησε από την αίθουσα, λέγοντας ότι «δε μπορούμε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης».

Για λάθος του ΕΕΘ έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σημειώνοντας πως οι βουλευτές της ΧΑ «πρέπει να αποκλείονται από κάθε πολιτική και κοινωνική εκδήλωση».

Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε ότι ο κ. Γρέγος προσκλήθηκε από ένα μέλος του ΕΕΘ και δεν γνωρίζει τι έγινε με τη συγκεκριμένη περίπτωση.


Πηγή: http://www.skai.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...