Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε Ξάνθη και Καβάλα από τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» σε Ξάνθη και Καβάλα.


Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.


Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιούνται από την ελληνική εφοπλιστική κοινότητα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων των Γιατρών του Κόσμου για τον νομό Ξάνθης και το νομό Καβάλας έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Παρασκευή 10/1 : ΚΑΠΗ Δήμος Σταυρούπολης Ξάνθη
Σάββατο 11/1 : ΚΑΠΗ Σταυρούπολης Ξάνθη
Κυριακή 12/1: Αίθουσα Αιμοδοτών Επιμελητήριο Καβάλας
Δευτέρα 13/1: Δημοτικό Διαμέρισμα Νέστου Καβάλας στο Πρώην Γυμνάσιο Λεκάνης
Τρίτη 14/1: Δημοτικό Διαμέρισμα Παγγαίου Καβάλας στο Κοινοτικό κατάστημα του Πλατανότοπου
Τετάρτη 15/1: Δημοτικό Διαμέρισμα Παγγαίου Καβάλας στο Κοινοτικό κατάστημα του Πλατανότοπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...