Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ξάνθη - Στις φλόγες η «Λαδόκολλα»

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης το ψητοπωλείο «Λαδόκολα» που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Ξάνθης.


Πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την καμινάδα του καταστήματος, σκεπάζοντας το κέντρο, με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες να βγαίνουν έντρομοι στους δρόμους και τους περαστικούς να κοιτούν σαστισμένοι.


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από την ψησταριά του καταστήματος, όταν η υπάλληλος τοποθέτησε εντός αυτής κάρβουνα, ενώ εκτιμάται ότι τα λίπη που βρίσκονταν στην ψησταριά πυροδότησαν τις φλόγες. Η φωτιά που ξέσπασε τρομοκράτησε την υπάλληλο, ενώ το σύστημα πυρόσβεσης δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα αυτή να επεκταθεί.

Η υπάλληλος πρόλαβε να βγει χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή της, ενώ αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης. Αρχικά δυο πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο ξεκινώντας άμεσα το έργο της κατάσβεσης ενώ ακόμη ένα όχημα κατέφτασε λίγα λεπτά αργότερα. Ομάδα πυροσβεστών κατάφερε να θέσει άμεσα υπό έλεγχο τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα του κέντρου.

Μέχρι στιγμής το μέγεθος των καταστροφών δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο οι Πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν την εξάπλωση της φωτιά πολύ γρήγορα.

Οι δρόμοι περιμετρικά του καταστήματος τέθηκαν εκτός κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο κατέφτασαν και άνδρες της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...