Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Είμαστε για τέτοια;

Χαιρετίζει η δημοτική παράταξη "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" τη διοργάνωση της έκθεσης αμυντικού υλικού Defensys στη ΔΕΘ και εύχεται να σημειώσει "μεγάλη επιτυχία". Η έκθεση, υπό την αιγίδα του υπουργείου Άμυνας, θα αντικαταστήσει την Defendory που διεξήγετο κάθε δύο χρόνια στον Πειραιά. Την έκθεση ανακοίνωσε προ δύο εβδομάδων ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δέχθηκε και κριτική ότι ενισχύει την εκλογική του περιφέρεια. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, η Defensys "αποτελεί σημαντική οικονομική δραστηριότητα τόσο για την ΔΕΘ και τη HELEXPO όσο και για τη Θεσσαλονίκη συνολικά. Σε μία εποχή που η εκθεσιακή δραστηριότητα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στο λεκανοπέδιο Αττικής, οι φορείς της πολιτείας οφείλουν να στηρίζουν με τις πράξεις τους τον επίσημο φορέα του Δημοσίου για την εκθεσιακή πολιτική, που είναι η ΔΕΘ".

Καλά όλα αυτά, χαϊδεύουν και το διαχρονικό αίσθημα αδικίας ("Αθήνα γαμημένη..."), αλλά οι μικρές περιφερειακές εκθέσεις αμυντικού υλικού, με βάση τουλάχιστον την εμπειρία από την Defendory, αποσκοπούν σε ένα και μόνο στόχο: Να προωθήσουν την πώληση οπλικών συστημάτων στη χώρα που τις διοργανώνει και εν προκειμένω στο ελληνικο υπουργείο Άμυνας. Είμαστε για τέτοια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...