Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καταδίκη στο Εφετείο για τον παππού στην υπόθεση του μικρού Αλεξ

Ένα ακόμα επεισόδιο του δράματος της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι διαδραματίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον παππού των δύο Ελληνόπουλων, Βασίλη Τρούπκο, που εμπλέκονταν στην υπόθεση σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών, που είναι εξαγοράσιμη προς 3 ευρώ την ημέρα, με την κατηγορία της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, ο παππούς των παιδιών έλεγε ψέμματα όταν κατέθετε πως τα εγγόνια του την ώρα της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ ήταν στο σπίτι τους.

«Υπάρχει κατάθεση της θείας των παιδιών που λέει ότι το ένα παιδί παραληρούσε και φώναζε ''το παιδί πέθανε, φέρτε τον παππού μας''», υποστήριξε μιλώντας στο δικαστήριο η μητέρα του 11χρονου, Νατέλα που συμπλήρωσε πως ο παππούς των δύο παιδιών επηρέασε ανεπανόρθωτα τις έρευνες.

Στην απολογία του ο παππούς των Ελληνόπουλων ισχυρίστηκε ότι πληροφορήθηκε την εξαφάνιση του Άλεξ τρεις μήνες αργότερα, όταν άρχισαν οι έρευνες της αστυνομίας στη Βέροια. «Θέλω να κάνω μια δήλωση στην κυρία Νατέλα. Να ψάξει να βρει το παιδί της», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...