Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Οκτώ συλλήψεις για ένα τόνο λαθραία... όστρακα

Με την ίδια τακτική που κινούνται οι μεταφορείς ναρκωτικών, δηλαδή με αυτοκίνητο που προπορευόταν ως προπομπός για να προειδοποιεί για τυχόν μπλόκα της Αστυνομίας, μετέφεραν λαθραία…όστρακα οκτώ Έλληνες που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Η «δουλειά» ήταν καλά στημένη… Ένας 66χρονος και δυο γυναίκες ηλικίας 51 και 45 χρόνων εισήγαγαν παράνομα μέσω θαλάσσης στη χώρα ένα τόνο και έξι κιλά τελίνες και αχιβάδες και τα μετέφεραν με φορτηγάκι σε ένα αλιευτικό καταφύγιο στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Από εκεί τα παρέλαβαν με άλλο φορτηγάκι δύο 47χρονοι, τους οποίους εντόπισαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών να κινούνται στην παλιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Όταν βρήκαν το λαθραίο φορτίο, εντόπισαν και τους προπομπούς, δυο άνδρες ηλικίας 19 και 37 χρόνων και μια 39χρονη γυναίκα που προπορεύονταν από το φορτηγό με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των λαθρεμπόρων κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα, εννέα κινητά και τα όστρακα για τα οποία δεν διέθεταν τα απαιτούμενα παραστατικά και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...