Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

"Φορτωμένοι" με καταδίκες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι σε Καβάλα, Κομοτηνή, Ημαθία, Πιερία και Σέρρες


Εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων είχε σε βάρος του 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες στην Κομοτηνή. Επίσης, διεθνές ένταλμα είχε σε βάρος της και μία 52χρονη αλλοδαπή, που εντοπίστηκε στην Καβάλα, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα συνελήφθησαν με καταδικαστικές αποφάσεις σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπως έγινε γνωστό αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το πρωί στην Κομοτηνή 28χρονο, ο οποίος διώκεται με δύο εντάλματα σύλληψης, δύο Βουλεύματα και δύο καταδικαστικές αποφάσεις από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για ληστεία, διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικά. Σε βάρος του σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 16,8 γραμμαρίων.

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Επίσης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές χτες το απόγευμα συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας μία 52χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία διώκεται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αλβανικές Δικαστικές Αρχές για απάτη. Η 52χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εφετών Θράκης.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκαν  και συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα στους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Σερρών σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...