Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ξάνθη: Άφησαν το δημοτικό συμβούλιο για να πάνε να δουν… Champions League

Έφευγαν ένας, ένας οι δημοτικοί σύμβουλοι το απόγευμα της Τετάρτης…

-Άφησαν το δημοτικό συμβούλιο για να πάνε να δουν Champions League

Με άδεια έδρανα βρέθηκε να συνεδριάζει για ακόμη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι και αφού αρχικά έδωσαν το παρών στη συνέχεια άρχισαν να αποχωρούν… διακριτικά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης, όπου είτε λόγω άλλων “υποχρεώσεων” είτε λόγω κούρασης ή απλής αδιαφορίας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποχωρούν σταδιακά από την αίθουσα συνεδριάσεων με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα η αίθουσα στην κυριολεξία να αδειάζει, ενώ έχουν απομείνει σημαντικά για τη λειτουργία του δήμου θέματα προς συζήτηση.

Κάτι παρόμοιο σημειώθηκε και το απόγευμα της Τετάρτης, με τον πρόεδρο ωστόσο του δημοτικού συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο να αποφασίζει τη διακοπή της συνεδρίασης λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, καθώς το σύνολο των συμβούλων είχαν ήδη αποχωρήσει. Μάλιστα λίγο πριν τη διακοπή το σώμα κλήθηκε να αποφασίσει για τη διαγραφή ή μη προστίμων σε επιχειρήσεις της περιοχής, θέμα που κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντικό και ως εκ τούτου η συνεδρίαση διακόπηκε για να συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η επιπολαιότητα αλλά και η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων τις συνεδριάσεις του οργάνου σίγουρα πρέπει να ληφθούν υπόψη του εκλογικού σώματος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, με στόχο φυσικά οι αυτοδιοικητικοί που συνθέτουν την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή και ενδιαφέρον για τα ζητήματα λειτουργίας του δήμου.

ThrakiToday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...