Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Λεηλατούσαν τον Ο.Σ.Ε. στο Σουφλί και τον Δήμο στο Παγγαίο

Πάνω  από μισό τόνο ζύγιζαν τα  εξαρτήματα που είχαν «ξηλώσει»  από τις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. στο Σουφλί τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι! Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες ενώ τα μετέφεραν με ένα αγροτικό φορτηγάκι και τελικά τα μόνα μέταλλα που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ήταν οι… χειροπέδες!

Στο φορτηγάκι  που οδηγούσε ένας 31χρονος και επέβαιναν δύο 17χρονοι κατασχέθηκαν διάφορα σιδερένια τεμάχια αυτοκίνητο βάρους 600 κιλών περίπου και ένα μεταλλικό εξάρτημα τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από τις γραμμές του Ο.Σ.Ε. και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

- Τα κτίρια των δημοτικών εγκαταστάσεων του Δασικό Χωριού Παγγαίου λεηλατούσαν δυο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού ηλικίας 48 και 44 χρόνων από χωριό της περιοχής και τη Δράμα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε χωριό της Καβάλας από αστυνομικούς του τμήματος Ελευθερούπολης με τα καλώδια μήκους 300 μέτρων και αξίας 5.000 ευρώ που είχαν «ξηλώσει». Τα καλώδια κατασχέθηκαν μαζί με τα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του δήμου, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...