Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οικογένεια διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στη Δράμα - Είχαν μυήσει ακόμη και τα ανήλικα παιδιά τους

Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά του μύησε στον κόσμο της παρανομίας ένας διαρρήκτης με πλούσιο  παρελθόν στις συλλήψεις για κλοπές που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Η οικογενειακή σπείρα, στην οποία συμμετείχε και η μητέρα των παιδιών, εξαρθρώθηκε έπειτα από τρεις διαρρήξεις.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Δράμας τρεις διαρρήξεις σπιτιών που είχαν το βράδυ, οδήγησαν στα ίχνη του 45χρονου παλιού γνώριμου των αστυνομικών αρχών της περιοχής. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε συνεργούς την 41χρονη σύζυγό τους και τους δυο ανήλικους γιους τους ηλικίας 15 και 14 χρόνων!

Οι τέσσερίς τους είχαν παραβιάσει τρεις κατοικίες σε ένα χωριό της Δράμας στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012 και είχαν αρπάξει χρυσαφικά συνολικής αξίας 16.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και 150 ευρώ! Η οικογενειακή συμμορία δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν η οικογένεια έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...