Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αναγνωρίστηκε η κοπέλα, που ανασύρθηκε νεκρή μετά από πτώση Ι.Χ. στη θάλασσα

Ενας ψαράς παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό την πτώση ενός αυτοκινήτου στη θάλασσα χτες τα ξημερώματα και ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές για την ύπαρξη μιας εγκλωβισμένης κοπέλας.

Η βουτιά... θανάτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης στοίχισε τελικά τη ζωή σε μία 30χρονη κοπέλα, η οποία χτες αναγνωρίστηκε από συγγενείς της, ενώ ο 26χρονος οδηγός του οχήματος, που αρχικά είχε εγκαταλείψει την περιοχή, παρουσιάστηκε τελικά μόνος του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε γνωριστεί πρόσφατα.

Οπως έγινε γνωστό οι λιμενικές αρχές της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκαν από την Αμεση Δράση για πτώση αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Στο σημείο έσπευσε αμέσως δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού, καθώς και σκάφος, ενώ ενημερώθηκαν αμέσως και ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ψαράς που βρισκόταν στην περιοχή την ώρα του ατυχήματος ανέφερε στο λιμενικό πως αμέσως μετά την πτώση του οχήματος στη θάλασσα, είδε ένα νεαρό άντρα και τον βοήθησε να ανέβει στη βάρκα του, με την οποία και τον έβγαλε στη ξηρά.

Μάλιστα, ο νεαρός του ανέφερε πως στο αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα και του ζήτησε να ενημερώσει τις αρχές, ενώ εκείνος απομακρύθηκε από την περιοχή. Τελικά, δύτες της ΕΜΑΚ ανέσυραν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Λίγο αργότερα η κοπέλα αναγνωρίστηκε από συγγενείς της, ενώ όπως έγινε γνωστό και ο 26χρονος οδηγός του οχήματος παρουσιάστηκε μόνος του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» και μετά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για εξετάσεις.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...