Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Αναβάλλει εγκαίνια σε Καβάλα - Δράμα

Η σφοδρή αντίδραση του δήμου και της κοινωνίας της Καβάλας ανάγκασε τη Χρυσή Αυγή να αναβάλει τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα.


Η τοπική οργάνωση επικαλείται λόγους «αποφυγής της διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης». Με την ίδια ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι αναβάλλονται και τα εγκαίνια των γραφείων στη Δράμα.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και η επιτροπή που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, από τον οποίον και ζήτησαν αναβολή των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Τελικά, δεν χρειάστηκε κάποια εισαγγελική απόφαση.

Προχθές άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 30 άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου που φορούσαν κουκούλες και κράνη επιτέθηκαν στα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος, στο κέντρο της Καβάλας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στη Βέροια, συγκεντρώθηκαν απροειδοποίητα περίπου 70 άτομα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Εγραψαν συνθήματα στον τοίχο πολυκατοικίας, όπου διέμενε παλιότερα στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...