Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά η έκθεση «Kavalaexpo 2013»

Για την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, διοργανώνεται στην Καβάλα, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, η έκθεση «Kavalaexpo 2013».


Η εν λόγω έκθεση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας  με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας, της Περιφέρειας θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, στην Καβάλα.

Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

H KAVALAEXPO αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Καβάλας, της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Η Έκθεση είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2008 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο τεσσάρων χιλιάδων είκοσι εννέα τετραγωνικών μέτρων που πέραν του εκθεσιακού χώρου διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, μεταφραστικούς κόμβους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρο για συνεντεύξεις τύπου.

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή: 20.00-22.30
Σάββατο-Κυριακή: 10.00-22.30
Δευτέρα-Πέμπτη: 17.00-22.30

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.kavalaexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...