Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Το Πανόραμα απέκτησε νέο δημαρχείο

Περισσότερα από 2.000 άτομα έδωσαν το «παρών» στην τελετή εγκαινίων του νέου δημαρχείου Πανοράματος, όπου θα στεγάζεται και η νέα έδρα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Πανοράματος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πήραν τον λόγο η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Λιονή, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε και ο δήμος Θεσσαλονίκης να μπει σύντομα στο δικό του νέο δημαρχείο.


Το έργο υλοποιήθηκε με σκληρή δουλειά
Στην ομιλία του ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε ότι «τα έργα πριν ολοκληρωθούν, σχεδιάζονται, ξεκινούν, ακροβατούν, σταματούν, ξαναξεκινούν και ενίοτε κάποια από αυτά τελειώνουν. Συνήθως με μεγάλες υπερβάσεις στον προϋπολογισμό και με αμφιβολία για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Εμείς διαφέρουμε από τον κανόνα. Το έργο σχεδιάστηκε και παρά τις δυσκολίες υλοποιήθηκε με σκληρή δουλειά ενώ το τελικό κόστος είναι μικρότερο από τον αρχικό προϋπολογισμό». «Όταν οι δυσκολίες σε πολλά στάδια του έργου φάνταζαν αξεπέραστες εγώ είχα μπροστά μου το προεκλογικό μου φυλλάδιο με την εξαγγελία του έργου και πιστέψτε με ήταν το μόνο έντυπο που έχω πάντα στο ντοσιέ του γραφείου μου γιατί θέλω να είμαι πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις μου. Αυτή είναι η δική μου πρακτική και αυτήν θα ακολουθήσω και από εδώ και πέρα», συμπλήρωσε.
Ο δήμαρχος Πανοράματος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να προβάλλουμε το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε επί χρόνια σε μεγαλύτερη κλίμακα και στο νέο μεγάλο μας δήμο. Να σχηματίσουμε ένα έμπειρο διοικητικό σχήμα από άξια στελέχη της αυτοδιοίκησης σε κεντρικές θέσεις ευθύνης και να δημιουργήσουμε μια δυνατή πρόταση για τις νέες ανάγκες».
Ήταν όλοι εκεί
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ των άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Κ. Γκιουλέκας, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδης, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΜΑΘ Λ. Ανανίκας, καθώς επίσης και πολλοί δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, όπως οι Ν. Μπάτος (Ωραιόκαστρο), Θ. Παπαδόπουλος (Θέρμης) και Στ. Συμεωνίδης (Πεύκων). Επίσης παρούσες ήταν και οι πρώην ολυμπιονίκες Β. Πατουλίδου και Τ. Κελεσίδου. Παρόντες ήταν και οι δήμαρχοι Χορτιάτη και Πυλαίας Μ. Γεράνης και Β. Καρτάλης σε μια συμβολική και πολιτική κίνηση στήριξης του δημάρχου Πανοράματος, που θα είναι επικεφαλής ενός ευρύτερου συνδυασμού, τον οποίο θα στηρίξουν οι δήμαρχοι Πυλαίας και Χορτιάτη καθώς και πρώην δήμαρχος Πυλαίας Στ. Μποζίνης. Μάλιστα οι τρεις δήμαρχοι έκοψαν μαζί την κορδέλα των εγκαινίων του νέου δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...