Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που παρενόχλησε σεξουαλικά κρατούμενο

Αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη τέθηκε σε διαθεσιμότητα με την κατηγορία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν κρατούμενο.

Η απίστευτη ιστορία που έφθασε χθες στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει αναστάτωση αλλά και ποικίλα σχόλια στους αστυνομικούς κύκλους της συμπρωτεύουσας.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο τμήμα, όπου προσήχθη ένας 25χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για μικροποσότητα χασίς.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του νεαρού κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας που του έκανε, πριν εκείνος οδηγηθεί στο κρατητήριο.

Όπως κατήγγειλε ο 25χρονος, ο αστυνομικός θώπευσε τα γεννητικά του όργανα για 40 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσπάθησε ασελγήσει σε βάρος του.

Αμέσως ενημερώθηκε η υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τον συνάδερφό τους για ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να δώσει σαφείς εξηγήσεις για αυτό που φέρεται να έκανε και χθες το πρωί οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 13 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...