Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επανεκλογή του Τ. Κονακλίδη στη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ / ΤΚΜ

Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, πολιτικός μηχανικός Τάσος Κονακλίδης, ενώ πρόεδρος της Αντιπροσωπείας εξελέγη ο μηχανολόγος Χρίστος Βλαχοκώστας. Συγκροτήθηκαν έτσι σε σώμα τα δύο βασικά αιρετά όργανα του ΤΕΕ/ΤΚΜ, μετά τις εκλογές της 25ης Απριλίου 2010.
Αναλυτικότερα, τα 60 μέλη της περιφερειακής Αντιπροσωπείας ("Α"), που εξελέγησαν στις 25 Απριλίου, προχώρησαν στην εκλογή του προεδρείου της "Α", των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και του προεδρείου του ΤΕΕ/ΤΚΜ, με βάση την εξής διαδικασία:
Στις 6 Ιουνίου 2010 συγκροτήθηκε σε Σώμα η Αντιπροσωπεία. Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ήταν ο Χρίστος Βλαχοκώστας, ο οποίος εξελέγη με 40 ψήφους. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο μοναδικός υποψήφιος, Βασίλης Λεκίδης, συγκεντρώνοντας 43 ψήφους. Για τη θέση του γενικού γραμματέα προτάθηκαν οι Βασίλης Κυρίτσης και Χριστόδουλος Σταυρόπουλος.
Στη πρώτη ψηφοφορία, ο Β. Κυρίτσης συγκέντρωσε 28 ψήφους και ο Χρ. Σταυρόπουλος 25. Πραγματοποιήθηκε δεύτερη ψηφοφορία το αποτέλεσμα της οποίας έδωσε τη θέση του γενικού γραμματέα στο Β. Κυρίτση με 33 ψήφους, ενώ ο Χρ. Σταυρόπουλος συγκέντρωσε 20 ψήφους.
Για την θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής μοναδική υποψηφιότητα ήταν του Τ. Κονακλίδη, ο οποίος επανεξελέγη με 44 ψήφους. Για Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ προτάθηκε η Σουλτάνα Μίχου (μοναδική υποψηφιότητα), η οποία εξελέγη με 44 ψήφους. Για τη θέση του γενικού γραμματέα της Δ.Ε. προτάθηκαν ο Παναγιώτης Αντιβαλίδης και η Πέτη Πέρκα.
Στην πρώτη ψηφοφορία η Π. Πέρκα συγκέντρωσε 27 ψήφους και ο Π. Αντιβαλίδης 26. Στη δεύτερη ψηφοφορία, οι δύο υποψήφιοι ισοψήφησαν με 27 ψήφους. Ακολούθησε διακοπή της διαδικασίας. Η Αντιπροσωπεία συνήλθε και πάλι χθες το απόγευμα, προκειμένου να εκλέξει τον γενικό γραμματέα της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Κατά τη διάρκεια της τρίτης ψηφοφορίας, γγ εξελέγη ο Π.Αντιβαλίδης με 27 ψήφους, έναντι 26 που συγκέντρωσε η Π. Πέρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...