Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μελετάται η ένταξη 45 έργων σχολικής στέγης Κ. Μακεδονίας στο ΕΣΠΑ


«Πιθανό» χαρακτήρισε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων να εντάξει 45 έργα σχολικής στέγης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα στο 2011 στο ΕΣΠΑ, με ανακοίνωσή του. Kλιμάκιο του ΟΣΚ θα συναντηθεί αύριο με εκπροσώπους της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, για να συζητηθεί η ένταξη των έργων στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς.

"Η ΟΣΚ ΑΕ μελετά για πιθανή ένταξη στο ΕΣΠΑ έως το 2011, 45 έργα της περιφέρειας εκ των οποίων 19 εντός του 2010", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα, ο πρόεδρος του οργανισμού Παναγιώτης Κερχουλάς και ο διευθύνων σύμβουλος Ηρακλής Δρούλιας, συζήτησαν με δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης για την πορεία των σχολικών έργων σε κάθε περιοχή. Οι δήμαρχοι ενημερώθηκαν για την επίσπευση του προγράμματος Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και για τον προγραμματισμό της ΟΣΚ ΑΕ σχετικά με την κατασκευή νηπιαγωγείων και άλλων σχολικών κτιρίων στο μέλλον.

"Θέλουμε να επαναλάβουμε τη δέσμευση της ΟΣΚ ΑΕ για την ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στο νομό Θεσσαλονίκης και όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν αυξημένες ανάγκες σε σχολική στέγη. Με αυτές τις συναντήσεις θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι καίριας σημασίας για την κατασκευή σχολικών μονάδων δεδομένου του ισχύοντος νομικού πλαισίου", δήλωσε ο κ. Δρούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...