Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η επίσκεψη Καραμανλή "καπελώνει" του Σαμαρά στη ΔΕΘ

Η επίσκεψη Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη καπελώνει εκείνη του Σαμαρά και δημιουργεί εμφυλιοπολεμικο κλίμα στη ΝΔ . Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να ανέβει στην εκλογική του περιφέρεια, ταυτόχρονα με την  πρώτη επίσημη επίσκεψη του Σαμαρά στη ΔΕΘ, προκαλεί προβλήματα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

Η συνέντευξη τύπου αναμένεται να εξελιχθεί σε "απολογία" Σαμαρά για τα πεπραγμένα της Ν.Δ. στην οικονομία και τα σκάνδαλα (Βατοπέδι, υποκλοπές κ.α) για τα οποία τηρεί σιγήν ιχθύος ο κ. Καραμανλής ενώ η Ρηγίλλης με την σιωπηρή της ανοχή προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Αλλαγή μοντέλου ανάπτυξης για τη μετά το Μνημόνιο εποχή, καθώς και άλλο πολιτικό μίγμα, για να απαλλαγεί η Ελλάδα από την επιτήρηση αναμένεται να προτείνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στην αποψινή ομιλία του ενώπιον των παραγωγικών φορέων στη ΔΕΘ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα επιτεθεί στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας την ότι καλλιεργεί ψέματα, τα οποία και θα ανασκευάσει.

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του για τη φορολογία, το ασφαλιστικό, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας, την ανταγωνιστικότητα, την απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας και τις κλαδικές αναπτυξιακές πολιτικές, με στόχο να μπει η χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

Το πρωί ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της HELEXPO, ενώ επισκέφθηκε και τα περίπτερα της ΔΕΘ.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στις 13:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...