Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αμετανόητος ο ακτινολόγος για το παπούτσι που εκτόξευσε

Αμετανόητος εμφανίζεται, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ακτινολόγος από τη Θεσσαλονίκη που εκσφενδόνισε παπούτσι στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός, αν και αρχικά αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ, στη συνέχεια μίλησε για κατασκευασμένα γεγονότα και στηλίτευσε τη στάση ορισμένων διεθνών μέσων που προβάλλουν ρεπορτάζ με στόχο την ελληνική Οικονομία, ορισμένα από τα οποία είναι ενταγμένα και σε κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έξοδο του Γ. Α. Παπανδρέου το Σάββατο από την 75η ΔΕΘ προς την πλευρά της ΧΑΝΘ, ο ακτινολόγος εκτόξευσε εναντίον του ένα παπούτσι και εκστόμισε διάφορες φράσεις. Το παπούτσι δεν έφτασε στον πρωθυπουργό, ενώ άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν αμέσως το δράστη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την κόρη του γιατρού, η οποία βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ενώ με δικογραφία που επρόκειτο να σχηματισθεί σε βάρος τους, θα παραπέμπονταν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν κινήθηκε κάποια ποινική διαδικασία εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...